FOO + ¡Viva la novia!: nit de rock

El passat divendres 1 de febrer les festes del Porompopero a l’AlmodoBar ens tenia preparada una nit de rock amb tocs de pop i post-punk a càrrec dels lleidatans FOO i del grup barcelonès ¡Viva la novia!

Amb una bona estona de retard degut a que en Daniel Ishanda, el bateria del FOO treballava, va començar el concert i l’actuació del FOO. Com va dir el seu germà Pol, guitarra del grup, avui en dia un treball s’ha de valorar molt… Els joves lleidatans a mitjans de l’any passat van treure el seu primer disc “Elenin” i l’estan presentant en públic. Van començar amb “Merrymaker” i “Captain Pitty”. En un primer moment hi van haver alguns petits problemes tècnics, però res que no es pogués arreglar en un moment. La resta del set list es conformava la meitat cançons que apareixen al disc i l’altra meitat amb noves composicions. Són un grup amb una bona base i moltes ganes. Prometen moltes nits de bona música, com la que ens van regalar aquest primer de febrer.

A continuació van pujar a l’escenari els ¡Viva la novia! Aquest grup nascut a la ciutat comtal a principis de 2011 van tocar cançons de la seva primera demo oficial Raising the Veil i noves composicions. Els cinc components s’han trobat després de passar per diferents grups i poden donar llibertat a la seva música. Destacable la cançó “Tonight”, segons la cantant la Vera Gottschall, la preferida del grup. I com a bones núvies, acaben el concert tirant el ram al públic. Un final diferent i original.

Un parell de grups a tenir en compte. Grups d’aquesta nova fornada que fan música rock i canten en anglès. Escolteu-vos-els, valen la pena!

Text: Jordi Daumal

Foto: arxiu dels FOO

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Història anterior

Julieta Jones + The New Cossacks: viatge de tornada

Següent història

HIDROGENESSE: TURING BELIEVES MACHINES THINK, TURING LIES WITH MEN

L'últim de A PRIMERA FILA