Logo DescoNNecta

Gran Final DescoNNecta 2020

Vila de Gràcia, 19 de desembre de 2020. Lluïsos de Gràcia

Celebrar la final del DescoNNecta 2020 ha estat tota una gesta. No és falta d’humilitat, no, doncs el mèrit recau en tots els que, d’una manera o una altra, hem fet els esforços necessaris per a que, en la situació en la que ens trobem, es poguessin celebrar 4 concerts en unes condicions tècniques i de seguretat més que correctes.

Artistes, públic, tècnics, jurat i organitzadors vam aconseguir tancar una edició complicada però, a la seva manera, única i magnífica.

Sonaren un cop més al Pati de Lluïsos els temes de Remei de Ca la Fresca, Pink Lemon, Alérgicas al Polen i Ariox. Els primers esdevingueren guanyadors de l’Erra Forta (premi per a la promoció de bandes femenines) i els segons de l’eNNa Jove (premi per a la promoció de bandes joves).

El resultat, com sempre, fou fruit de l’aritmètica simple, mitjana dels vots emesos pel públic i el jurat. La conclusió, però, amb la que probablement ens hauríem de quedar és que tots plegats vam adelitar-nos amb quatre propostes extraordinàries que, esperem i desitgem, gaudeixin d’una llarga trajectòria.

Llarga vida a la música, la que no entén de gèneres ni d’edats, que és de tots i per a tots, la que ens alimenta l’ànima i que, en moments com aquest, ens consola i acompanya. I, sempre que sigui possible, en directe.

Història anterior

Semifinal DescoNNecta 2020

L'últim de A PRIMERA FILA