Marialluïsa

Marialluïsa: quan t’arribin bons moments, agafa’ls i que passin lents

Molins de Rei, 26 de setembre de 2020. Festa Major

Que millor després d’un bon sopar de Festa Major que prendre’s una bona infusió de marialluïsa? Les seves propietats faciliten la digestió, és antioxidant, antibacterià i no sé quant anti més, ah si, i carminativa (paraula que sempre m’ha fet gràcia), ja buscareu que vol dir. Bona elecció doncs, no? Alguna cosa calentona per una de les primeres nits fredes de la tardor.

Aquest passat 26 de setembre i dintre de les activitats de la Festa Major de Molins de Rei, els Marialluïsa ens van portar el seu primer LP És per tu i per mi (Bankrobber, 2020) i que per fi ens han pogut tocar en directe (es veu que hi ha una pandèmia que ho ha paralitzat tot). Els igualadins continuen amb un bon camí marcat, i que els va portar a entrar amb força dintre del moviment del pop metafísic després del seu primer EP Pren-t’ho amb calma (Bankrobber, 2019). Sons onírics i atmosfèrics per acompanyar a lletres que parlen de somnis, desitjos, d’aprofitar i valorar els bons moments i com no, de l’amor. Bon grup, bon concert, bona música i molt bon so (felicitats al tècnic).

Molins de Rei ha tornat a obrir la porta als concerts i a la música en directe, a la cultura al cap i a la fi. Una porta que sembla que continua rascant a terra, amb aquell soroll desagradable que fa quan no s’obre bé, però que entre tots hem d’intentar fer-ho, passar-hi l’escombra, fer una bona neteja i que tot torni a funcionar, amb mesures, amb mascaretes, amb gel hidroalcohòlic, o amb barrets si fa falta. No ens ha d’espantar o fer mandra el fet de veure aquelles cadires separades, amb un munt de recomanacions que més aviat tiren enrere que no animen. (no bar, no fumar, no moure cadires…), però ens hi hem de posar-hi tots per continuar gaudint d’una de les coses que més ens agrada, que és escoltar música en directe.

Josep Ma. Català
Redactor
Història anterior

Cesk Freixas + Laia Llach: tenen la nit, un destí i un desig que crema

Següent història

Semifinal DescoNNecta 2020

L'últim de A PRIMERA FILA