18è Concurs de Cantautors/es d’Horta-Guinardó: quan la música es consolida

Centre Civíc Matas i Ramis, 24 de Març 2017

Des de l’any 1997, el Centre Cívic Matas i Ramis d’Horta organitza un concurs de cantautors/es que a, amb el pas dels anys, s’ha anat consolidant com una plataforma per a la promoció de nous talents de la cançó d’autor. Entre els guanyadors, hi figuren noms avui tan coneguts com Estopa (que van guanyar la segona edició, l’any 1998), Rafa Pons, Anna Roig o El Sobrino del Diablo. Enguany arriba a la seva divuitena edició i el passat 24 de Març es donà el tret de sortida a les bases del concurs amb un gran concert inaugural de Rafa Pons que omplí el Matas tot i la pluja que va a caure aquella nit a Barcelona. Una nit especial on tota la gent del Matas i Ramis que fan possible aquest projecte en mimaren tots el detalls. Les semifinals es celebraran el 16 i el 17 de Juny i els finalistes ho donaran tot a la gran final del 18 de Juny.

Per si us interessa podeu trobar les bases AQUÍ.

Nosaltres hi serem, i vosaltres?

Fotografia: Maria Carme Montero

 

Història anterior

11è Aniversari del club TR3SC, Sala Apolo: Myles Sanko, I believe in you.

Següent història

Goran Bregović, sensualitat zíngara

L'últim de A PRIMERA FILA