Fuel Fandango: espectacular!

Barcelona, 26 de novembre de 2016. Sala Apolo

Més Fuel Fandango que mai, el passat dissabte l’Ale Acosta i la Nita Manjón van presentar el seu darrer projecte: Aurora. Entrades esgotades en el que va ser el seu últim concert del 2016, i una de les sales més mítiques de Barcelona plena d’un públic totalment disposat a gaudir des del primer minut.

Aquesta divina i inclassificable fusió de música electrònica, rock, de vegades fins i tot amb un toque soul i, per descomptat, la guinda flamenca que amb tant d’encert saben ficar entre lletres, entre notes… i que els converteix en únics.

Van fer-nos vibrar amb temes nous que formen part d’aquest tercer disc com: El Viento, Today, La Primavera o Toda la vida entre d’altres, però també ens van fer un petit remember amb temes dels seus anteriors treballs com Shiny Soul o Monkey (del seu primer disc: Fuel Fandango) i Trece Lunas (del segon, que porta el mateix nom que la cançó).

Espectacular com el taconeo flamenco de la Nita es convertia en la percussió d’una base electrònica o indie. Espectacular també l’entrega total que té aquest grup sobre de l’escenari. Espectacular com sona el seu directe i espectacular acabar amb un temazo totalment reivindicatiu: Salvaje, que a través de les seves veus i de la seva forma de fer música, et fa assaborir la llibertat sentint les arrels més profundes. Així és Fuel Fandango: pura raza i, simplement, espectacular.

Text: Salomé Ponseti

Fotos: Maria Carme Montero

Història anterior

Final DescoNNecta: Snooze + Wood + Joan Colomo & banda

Següent història

Fotocrònica de Crystal Fighters

L'últim de A PRIMERA FILA