DescoNNecta 2019

Presentació DescoNNecta 2019

Barcelona, 2 d’octubre de 2019. Lluïsos de Gràcia

Era dia de presentació. Presentació del concurs DescoNNecta, que tenim el gust de poder organitzar conjuntament amb els Lluïsos de Gràcia. Enguany es troba en la seva 4a edició, però per aquells que encara no el coneixeu us explicarem que es tracta d’un concurs de música adreçat a joves menors de 25 anys. Les inscripcions van ser nombroses i, el més important, d’un nivell molt alt. Finalment, d’entre totes, vam fer-ne la següent selecció:

Lia Sampai, Bright Joy, Jems, Redfall Haze, Maat i Plombiers

Els concerts de semifinals (19 i 20 de novembre) començaran a les 20:00 al pati dels Lluïsos de Gràcia. L’entrada és gratuïta i sortejarem abonaments dels festivals col·laboradors: Canet Rock i Cruïlla.

Per la presentació vam comptar amb en Lucas Fernandez dels Capromoscow, guanyadors de la segona edició del DescoNNecta, que va explicar la seva experiència personal com a músic i el que va suposar haver participat i guanyat el concurs.

Per a enriquir l’experiència DescoNNecta per aquesta edició vam organitzar una xerrada: Fer carrera en el complicat món de la música: algunes pistes. on comptàrem amb la participació de dues veus acreditades: la Gemma Recoder, directora de SunMusic, Canet Rock i Luz de Gas, i en Jordi Bianciotto, periodista i crític musical a mitjans com Rockdelux, Enderrock o El Periódico, entre altres. Moderant la Neus Molina, periodista cultural de mitjans com La Directa, Público, La Marea o Crític.

A través de les preguntes de la Neus, en Jordi i la Gemma van donar la seva opinió sobre diversos temes: la importància de trobar un bon mànager, el pes de la llengua emprada (anglès, català, castellà…), els elements que fan que una proposta destaqui o cridi l’atenció de crítica i programadors, la salut del mercat, la influència de les Xarxes Socials, els nous formats…

Creiem que va ser una xerrada molt interessant i enriquidora. Esperem que, tal i com el títol indica, aportés algunes pistes útils als joves músics que hi van assistir.

Superat el tret de sortida només ens resta dir-vos: us esperem a les semifinals del DescoNNecta!

Història anterior

Vida Festival 2019: Chapeau!

Següent història

Semifinal DescoNNecta 2019: Maat + Redfall Haze

L'últim de A PRIMERA FILA