El Copacabana dels Izal arriba a Barcelona (Foto-crònica)

Barcelona, 11 de desembre 2015. Sant Jordi Club

Els madrilenys Izal, liderats per Mikel Izal, varen portar a Barcelona el seu Copacabana estrenat enguany, després d’acumular èxits creixents tal i com demostren el reguitzell de concerts i participacions a nombrosos festivals. El pròleg de l’aclamat Copacabana, que va ser corejat pel primer segon pel públic que gairebé omplia el Sant Jordi Club, va donar el tret de sortida d’un concert que fa fer les delícies dels fans més incondicionals.

Aquesta foto-crònica és una petita mostra del que vam poder viure i veure durant el concert.

Fotografia i text: Maria Carme Montero

 

Història anterior

3a Festa de Presentació del Vida 2016: Nothing Places i Heartless Bastards

Següent història

Pau Vallvé: el “looser” guanyador

L'últim de A PRIMERA FILA