El podcast de L’Ampli – Episodi 2

El podcast de L'Ampli
El podcast de L'Ampli
El podcast de L'Ampli - Episodi 2
Loading
/

Bon dia i benvingudes/benvinguts al podcast número 2 de L’ampli.

Un podcast, com tot el que fem, sense ànim de lucre i amb una alta dosi de bones intencions.

Acabem de deixar enrere el dia internacional de la dona.

Com a mostra us presentem un petit recull de l’oferta que els programadors i programadores del país ens tenen preparada.

  • Aquest divendres 11 de març, el magnífic old School de Las Ninyas del Corro ens espera a la Razzmatazz. Presentaran el seu darrer treball Onna-Bugeisha.
  • Flamenc i moltes coses més, de la mescla en fan virtut. Podrem sentir les portentoses veus de l’Ana, la Cristina i la Sara, La Prenda Roja, al centre cívic Can Basté el proper dia 12.
  • I més portent vocal. Les Tarta Relena, actuaran al festival de músiques disperses, MUD, de Lleida el proper 17 de març.
  • El mateix 17 la francesa Zaz trepitjarà l’escenari de l’Auditori del Fòrum. Presentarà els seus temes més nous i, ben provablement, repassarà el seu repertori més conegut.  
  • El dia 19, a Rubí, arrenca el No woman no Fest, amb les Angeladorrrm, les Filles Europees, la Laura Lázaro, DJ Natura i PD Frida. Entrada gratuïta.

La veu del president:

El president de L’Ampli ens parla del gran cartell del festival Vida de Vilanova i la Geltrú, del cicle de concerts del Restaurant Can Ricart de Gurb, de l’avançament del nou disc dels barcelonins Inspira i dels guardonats amb els premis Enderrock d’enguany.

La promo de L’Ampli:

En aquesta secció volem donar un especial recolzament a propostes en les que creiem fermament. En aquesta ocasió volem donar veu a la campanya de micromecenatge engegada pels Capromoscow.

Més informació a les xarxes socials.

Història anterior

El podcast de L’Ampli – Episodi 1

Següent història

El podcast de L’Ampli – Episodi 3