El podcast de L’Ampli – Episodi 1

El podcast de L'Ampli
El podcast de L'Ampli
El podcast de L'Ampli - Episodi 1
Loading
/

Bon dia i benvingudes/benvinguts al podcast número 1 de L’ampli.

Encetem aquest nou projecte amb la intenció d’AMPLIar la nostra cobertura informativa sobre tot allò que es cou, culturalment parlant, a prop nostre.

Molt interessant es presenta el cicle de música actual de Casa Elizalde Coincidents que vol donar impuls a propostes liderades per dones.

Divendres 4 de març, Raquel Herreros serà l’encarregada d’inaugurar-lo. Presentarà en quartet el seu primer treball ‘Sota l’escorça’, un recull de poemes de Màrius Torres fets jazz, pop i so mediterrani.

Entrades gratuïtes amb reserva prèvia a www.casaelizalde.com

Una altra veu femenina que sonarà amb força dins del cicle de concerts organitzats per Barcelona Districte Cultural és el de la tangerina Miss Raisa. Hip hop de qualitat, amb substància. 

Les lletres de la Imane Raissali  ens parlen de racisme, desigualtat, llibertat d’expressió. Temes, en definitiva, que per desgràcia li toquen de prop.

La podreu sentir aquests proper dia 5 de març al Centre Cívic de la Teixonera. Podreu aconseguir les vostres entrades gratuïtes amb reserva al web del centre.

Heu vist ja el darrer vídeo de la Rosalia? Sí? Doncs ja podem passar a parlar d’un altre. Concretament el dels veterans Peepshow. Els valencians, amb menys recursos, s’han treballat un clip que posa imatges a un tema de rock intens i lletra mordaç: El seu títol:  Marca España.

I fins aquí el nostre primer podcast, curtet però intens. En properes entregues hi afegirem més substància. Us emplacem, doncs, a seguir-nos.

Una forta abraçada de part de tot l’equip.

Següent història

El podcast de L’Ampli – Episodi 2