El podcast de L’Ampli – Episodi 3

El podcast de L'Ampli
El podcast de L'Ampli
El podcast de L’Ampli – Episodi 3
Loading
/

I sí, ja tenim aquí la primavera. Ha començat grisa la cosa però no cal patir, hi ha qui es preocupa per la nostra salut emocional i ja ens té preparada una festa de llum i de color.

No, no és la Marisol. Serien, per exemple, la Judit Nedderman i en Martí Sancliment, creadors del Floral Festival de Vilassar de Mar i de Dalt i que tindrà lloc del 20 al 22 de maig.

Hi actuaran la Núria Graham, la Clara Peya, la Rita Payès, l’Elisabeth Roma, la Clara Aguilar i els Seasons.

A quin Vilassar, us preguntareu. Doncs a tots 2, de mar i de dalt. Les artistes actuaran a indrets emblemàtics de les 2 poblacions maresmenques.

Un altre festival que arriba carregat de propostes lluminoses és el Festival Maig de Santa Coloma de Queralt.

Mishima, Renaldo i Clara, Guineu, Ramon Mirabet, Urfabrique, Anabel Lee, Twin. Del 27 i 28 de maig.

Les entrades pels 2 festivals ja es poden adquirir. Us animem a fer-ho!

La promo de L’Ampli

En aquesta ocasió volem aportar el nostre granet de sorra per tal de promocionar la campanya de micro-mecenatge endegada pels nostres amis de Redfall Haze. El seu vocalista, en Jou, ens fa 5 cèntims. Col·laboreu-hi si podeu, és una magnífica inversió!

La veu del president

El president de L’Ampli ens parla de dues novetats discogràfiques. 

La Carla Serrat, àlies Carla, estrena mini LP. El seu nom és Reflection, està composat per 10 peces i ha estat editat per Great Canyon Records. Desire, tema que escolteu de fons, és el primer avançament. Synth pop suau, captivador, marca de la casa. 

A l’espera de que aparegui el nou àlbum de l’Anna Andreu, que porta per nom La mida, ens delectem amb el senzill presentació, La certesa. El disc sortirà properament de la factoria de Hidden Track Records.

Dos directes a recomanar:

Els Brighton 64 celebren els seus 40 anys dalt dels escenaris amb una gira que promet ser memorable i que passarà pel Cafè del Teatre de l’Escorxador de Lleida el proper 1 d’abril.

Les Remei de Ca La Fresca, per la seva banda, portaran el seu directe curatiu a la Sala Vol el 8 d’abril.

Història anterior

El podcast de L’Ampli – Episodi 2