Clownia Festival – Espai Consciència

L’Espai Consciència arribarà a la tercera edició divendres 28 i dissabte 29 de juny en el marc del Clownia Festival. Serà d’entrada gratuïta i constarà de xerrades, tallers, una fira d’entitats i col·lectius, una zona de taverna i artistes en viu.

El Clownia torna a fer una aposta per aportar un valor afegit de pensament crític al festival i generar espais de reflexió. Enguany l’eslògan escollit per l’Espai Conciència és “El capitalisme mata el planeta” i s’abordaran temes com el canvi climàtic, la lluita per la terra o l’agroecologia i la sobirania alimentària.

L’activista per la sobirania alimentària dels pobles, Gustavo Duch, l’advocada Marta Boliches d’Iridia, el cantant de Txarango Alguer Miquel, familiars dels joves d’Altsasu, el meteoròleg Tomàs Molina o la periodista Txell Bonet, són algunes de les persones que participaran a les xerrades d’aquesta tercera edició. També es comptarà amb les periodistes Laura Rosel, Roger Palà, Mercè Folch o Neus Molina com a moderadores.

Per més informació: www.clowniafestival.cat/espai-consciencia.php

Dolors Ferré
Fotògrafa
Història anterior

Alfenic + Wood: nit de presentacions

Següent història

Vida Festival 2019: Chapeau!

L'últim de AMPLICULTURA