Foramuralla 2012

Una bona manera d’encetar les vacances o bé de donar-les per finalitzades és anar al Foramuralla 2012, que enguany presenta un cartell d’autèntic luxe i canvia d’ubicació. Aquest any el recinte del Mas Bigues de Vic acollirà la major part de la proposta musical – exceptuant la Silvia Pérez Cruz, que actuarà al teatre Atlàntida- , i les dates a tenir en compte seran el 31 d’agost, 1 i 8 de setembre. Tots els elements el fan un festival que s’ho val, des del preu – abonaments d’un dia a 20 euros i de dos dies a 30 deuros-, el cartell i fins i tot l’espai verd que allotjarà els artistes. La Jazz Cava – organitzadors del festival- ens ha servit tots els ingredients en safata de plata perquè només hi posem les ganes de gaudir de la música i de l’entorn.

Divendres 31 d’agost:

Nacho Umbert

Paul Fuster

Joana Serrat

Antònia Font

 

Dissabte 1 de setembre:

Hyperpotamus

Mates Mates

La iaia

Bigott

Mishima

Sanjays

 

Dissabte 8 de setembre:

Silvia Pérez Cruz

Comparteix això!

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Deixa un comentari