El magnetisme del Faraday 2012

A principis del segle XIX un científic anglès anomenat Michael Faraday construí dos aparells per produir el que va anomenar rotació electromagnètica, en realitat, un motor elèctric. Tota una revolució!

Gairebé dos-cents anys més tard, amb l’arribada del tercer mil·leni, veié la llum a la bonica i costanera població garrafenca de Vilanova i la Geltrú un nou motor, un motor que, alimentat per les actuacions musicals de bandes i músics de renom (nacionals i internacionals), impulsa any rere any i amb força creixent l’oferta d’oci i cultural de l’entorn. A aquest enginy l’anomenaren Faraday Festival.

Enguany ens trobem davant la novena edició: carregada d’energia es posarà en marxa el darrer cap de setmana de juny (28/06/2012 – 01/07/2012). Josh Rouse & The Long Vacations, Herman Dune, Bowerbirds, The Montgolfier Brothers, Frida Hyvönen, Love of Lesbian… són alguns dels artistes encarregats d’omplir i conformar la gran pila electromagnètica que atregui a persones provinents de tot el país i les faci girar alegrement al voltant d’un únic eix, l’eix de la música de qualitat.

Comparteix això!

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Deixa un comentari