Festes demoscòpiques de la Mondo Sonoro

Des del divendres 3 al dissabte 25 de febrer es podrà tornar a gaudir de la bona música amb les Black XS Festes Demoscòpiques de la revista Mondo Sonoro arreu de tot l’estat espanyol.

Ja fa dotze anys que la revista musical Mondo Sonoro realitza aquestes “festes”, que no deixen de ser un aparador per a grups novells que de ben segur acabaran sent grups importants dins el panorama de la música independent de l’estat espanyol, i sinó, que li preguntin als Lori Meyers, La Bien Querida o als Triángulo de Amor Bizarro.

Els concerts es celebraran a València (divendres 3 de febrer), La Laguna (Tenerife) (dissabte 4 de febrer), Madrid (dijous 9 de febrer), Barcelona (divendres 10 de febrer), Cadis (divendres 10 de febrer), Saragossa (dissabte 11 de febrer), Oviedo (divendres 17 de febrer), Bilbao (divendres 17 de febrer), Santander (dissabte 18 de febrer), Burgos (divendres 24 de febrer) i Pontevedra (dissabte 25 de febrer).

A Barcelona, el concert serà el divendres 10 de febrer a la sala 1 de Razzmatazz, amb el grups Doble Pletina, L’Hereu Escampa i Boreals. I com a artista convidat El Columpio Asesino.

L’entrada als concerts és, com cada any, gratuïta. Només has d’entrar a www.mondosonoro.com i reservar-la!

Comparteix això!

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Deixa un comentari