Paul Fuster es passa al català

Després d’un llarg silenci musical el cantautor nord-americà d’origen català Paul Fuster torna als escenaris, i ho fa cantant en la seva llengua materna. “Té més collons cantar en l’idioma del lloc on vius” afirmà Fuster, que actualment viu a Cardona. El passat 16 de gener va sortir a la venda el seu nou disc ‘Repte’ (Chesapik, 2012), projecte en què hi col·laboren els músics Xarim Aresté (Very Pomelo) i Pep Mula (bateria del grup Sanjosex).

El cantautor de Minnessota deixa enrere l’anglès dels seus primers projectes- ’36 weeks’ (1998), ‘Battleship’ (1999) i ‘Happy Nothing’ (2002)- per assolir nous reptes, i de pas, endinsar-se en les seves arrels catalanes.

De moment ja ha anunciat uns quants concerts. Els primers, els pròxims 24 i 25 de gener, al bar Heliogàbal.

Comparteix això!

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Deixa un comentari